netherlands germany france united-kingdom

Maximus Jung HP du Winckel

 • Stud-book Oldenburg
 • Sexe Étalon
 • 2016
 • Couleur Noir
 • Hauteur 169
 • Discipline Dressage
 • Info
  Frais de saillie 800
  Approuvé pour SBS
  Sperme frais, congelé
Morricone Millenium Easy Game
Merle
Hartima Rubin Royal
Hartina
Florencia Florencio I Florestan I
Walessa
Amore Mio Royal Diamond
Elektia V
 • Info

  Met Maximus Jung du Winckel stellen we U een beeldschone zwarte hengst voor die op de SBS keuring 2019 overtuigend zijn dekbrevet verdiende.

  Zijn vader Morricone zelf was in 2014 publiekslieveling en kampioenshengst in Oldenburg.  Net als Maximus is Morricone een hengst die op buitengewone wijze zijn edele uitstraling met goede bewegingen en rittigheid weet te verbinden.

  Morricone beëindigde zijn proeven als winnaar met een dressuurscore van 9,33.  Vier maal behaalde hij de maximum score van 10,0 voor Rittigheid en stap.  Alle gangen, zijn interieur, karakter en werkwilligheid werden met 9,5 en 9,0 beloond.

  Zesjarig kan Morrecone reeds overwinningen in M** voorleggen.

  Maximus’moeder, de staatspremiemerrie Amore Mio is een dochter van Royal Diamond, die de volle broer is van de legendarische Rohdiamant.  Royal Diamond was winnaar van het Duits kampioenschap 6 Jarigen, tweemaal gekwalificeerd voor de finale van de Nurnberger Burgpokal, en behaalde meer dan 40 overwinningen op GP niveau onder Lisa Wilcox.

  Overgrootmoeder Atina is een dochter van de Nederlandse hengst Ex Libris (Elan xx).  Ex Libris won de hengstenproeven in Medingen.  Zelf was hij succesvol op GP niveau en liepen zijn kinderen op hoog niveau.  Zo was er Exquis Escapado die Olympische Spelen liep in Athene, en Exupery die Duits kampioen werd en op Gp niveau liep.  

  Ex Libris heeft grote invloed gehad op de fokkerij via zijn dochters.  Die leverden onder andere de succesvolle dekhengsten Rubinero en De Libris.

  Maximus Jung du Winckel is een edele hengst met veel uitdrukking en bloed.  Het bloed van Rubinstein I vinden we terug langs moeders en vaderszijde over de volle broer Rohdiamant en Royal Diamond, wat een zeer interessante lijnenteelt opleverd.  Met een moederlijn die opgebouwd is met GP hengsten en een vaderszijde gekenmerkt door moderne lijnen en een goed karakter, verwachten we veel van deze in België ter dekking staande hengst.Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus