netherlands germany france united-kingdom

Viva Romance PS

 • Stud-book Oldenburg
 • Sexe Étalon
 • 2020
 • Couleur Alezan
 • Hauteur 169
 • Discipline Dressage
 • Info
  Frais de saillie 872
  Approuvé pour Oldenburg
  Sperme frais
Vivino Vivaldi Krack C
Renate-Utopia
Desiree Dancier
Fabienne
Gesina Sir Donnerhall Sandro Hit
Contenance D
Gesine Don Schufro
Gaby
 • Info

  Kampioenshengst en winnaar Oldenburgs brons
  Een echte modelleerling! Viva Romance PS zet de traditie van succes van zijn moederlijn voort. De kampioenshengst van zijn keuring 2022 in Redefin voltooide zijn verkorte proef in Vechta met een verwacht topresultaat van 8.93 (draf 9.4, galop 8.7, stap 8.0, rijdbaarheid 9.2, bereidheid om te presteren 9.5). Na een zegevierend toernooidebuut (8,6) behaalde hij brons op de Oldenburger Staatskampioenschappen voor driejarige hengsten onder Tanja Fischer. 

  Dit jaar presenteert Viva Romance PS zijn eerste veulens.

  De vader Vivino, premiehengst van zijn keuring 2018 in Verden en absolute highlight met een prijs van 2,01 miljoen euro, rondde zijn verrichtingsonderzoek in Denemarken af met een totaal van 8,8. De Spaanse Grand Prix-ruiter Alejandro Asencio Mendez bereidt Vivino nu voor op haar eerste toernooistarts. Uit zijn eerste jaargangen bracht hij tal van topveulens en goedgekeurde hengsten, evenals meerdere bekroonde zonen.

  Zijn moeder Gesina bracht tien goedgekeurde hengsten, waaronder de Oldenburger Kampioenshengst, Hoofdpremiewinnaar, Burg Cup Finalist, VTV Dressuurhengst en Grand Prix Succesvol For Romance I OLD en de Premium Hengst en internationaal geplaatste For Romance II (beide v. Fürst Romancier), de andere Kampioenshengst Feinrich (v. Fürst Heinrich) en de Burg Cup vijfde Golden Romance de Malleret PS (v. Governor)/Helen Langehanenberg. De Gesina-dochter Vesina PS bracht ook onze verkorte Test Reserve Champion Sebastino (v. Secret) en de in het kampioenschap geplaatste Three Hundred PS (v. Dante's Junior). Haar halfzus Fasine OLD (v. Fürst Romancier) werd Oldenburger Kampioensmerrie, Duits Kampioen, P.S.I. prijsrecordhouder en is succesvol tot Inter II. In de fokkerij bracht Fasine de goedgekeurde hengst Fasino (v. Foundation) en de merrie A la Fasine (v. Apache), die de moeder werd van de goedgekeurde hengst HP Valentino (v. Vitalis). De Gesina-dochter Fürstin Gesine (v. Fürst Heinrich) was ook Oldenburgse kampioensmerrie en werd de moeder van de goedgekeurde hengsten Visino PS (v. Vitalis) en Montrachtet PS (v. Morricone I). Haar halfzus Furtherance (v. Fürst Romancier) bracht de twee goedgekeurde hengsten Go For Romance PS (v. Governor) en Viva Vitalis (v. Vitalis), kampioenshengst en winnaar van het Duits kampioenschap brons. Ze is ook een halfzus van de Britse dressuurkampioen en plaatste zich voor de Easy Tour Mount St. John Best of all (v. Bordeaux), die op haar beurt de moeder werd van de Vice National Champion en vijfde op de Duitse kampioenschappen Best of Mount St. John OLD (v. Fürst Romancier) en een goedgekeurde Quantum Leap-zoon.

  Moedersvader Sir Donnerhall I verwierf al op jonge leeftijd de status van stempelhengst. Zelf was hij tweede reservekampioen van zijn licentie, staatskampioen, winnaar van het verrichtingsonderzoek hengstenonderzoek, wereldkampioen vice-dressuurpaarden en nationaal kampioen en hoofdpremiewinnaar, en kan hij bogen op meer dan 100 goedgekeurde zonen.

  In de pedigree wordt, na Sir Donnerhall I, Don Schufro toegevoegd, wat resulteert in een interessante lijnteelt op de vader van de eeuw Donnerhall en de niet minder invloedrijke halfbloed Sandro.

  Grootmoeder Gesine bracht Amadeus de l'Aubois (v. France). The Designer) en de Mecklenburgse reservekampioen Vivaldi's Schufro (v. Vivaldi). Haar dochter Sadira de Malleret (v. Sir Donnerhall I) bracht Zaeta de Malleret (v. Zonik), die onder Helen Langehanenberg tot Inter I won.

  Hannoveraanse stam 713/Mosaik, waarvan meer dan 20 goedgekeurde hengsten zoals Voltaire (v. Furioso II)/Jos Lansink/BEL.Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus