netherlands germany france united-kingdom

Expectation PS

 • Stud-book Holstein
 • Sexe Étalon
 • 2019
 • Couleur Noir
 • Hauteur 171
 • Discipline Dressage
 • Info
  Frais de saillie 1070
  Sperme frais
Escamillo Escolar Estobar
Farah Dina
Cassila Rohdiamant
Chantal
Simply Fine/Farosa Fürst Romancier Fürst Heinrich
Ronja
Senaria Sarkozy
Sareenaria H
 • Info

  Mooie zwarte hengst met uitzonderlijke bloedlijnen. Een elegante en harmonieuze uitstraling, een correct exterieur en krachtig en dynamisch bewegen met een vast ritme. Er wacht een veelbelovende toekomst. Verwachting PS.

  Zijn vader Escamillo, vice-wereldkampioen zesjarige dressuurpaarden in 2021, presenteerde zijn eerste jaargang hengsten waaruit tien zonen werden goedgekeurd, waaronder de Westfaalse reservekampioen Escaneno en de Hannoveraanse premiehengst en Stallion Market topprijs Energy. Escamillo was premiehengst bij zijn keuring in 2017 in Verden, slaagde in 2018 voor zijn 14-daagse test met een dressuurscore van 9,08 en voltooide zijn sporttest in 2020 met Helen Langehanenberg met een winnende score van 9,36.

   

  Zijn moeder Simply Fine was als driejarige bronzen medaillewinnaar op de Duitse kampioenschappen met Anja Engelbart/GER onder haar sportnaam Farosa PS. Haar zoon Valverdo PS (v. Valverde) is in december 2020 via de PS Young Dressage Talents Online Auction verkocht. Farosa's volle broer Fashion Prinz OLD won in 2021 de Oldenburgse Regionale Kampioenschappen van de vierjarige hengsten, werd vierde op de Duitse Kampioenschappen en was de tweede topprijs van de P.S.I-veiling, met een verkoopprijs van 750.000 euro.

   

  Zijn moedersvader Fürst Romancier werd vierde op de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden en de Duitse Kampioenschappen, ontving de Ia hoofdpremie en bracht meer dan 30 goedgekeurde hengsten voort, waaronder For Romance I OLD, winnaar van de keuring en hoofdpremie en succesvol in Grand Prix, zijn volle broer For Romance II, premiehengst en reeds geplaatst op internationale concoursen, evenals Fashion Prinz OLD/Frederic Wandres/GER, Oldenburgs regionaal kampioen, vierde op de Duitse kampioenschappen en tweede topprijs van de P.S.I. veiling. Voor de volle zus van Romance I en II, St.Pr.St. Fasine OLD werd Oldenburger Kampioen Merrie, Duits Kampioen en P.S.I. top prijs.

   

  Zijn grootmoeder Senaria bracht de goedgekeurde hengst ZINQ Founder FH (v. Foundation). In 2021 werd hij met Lana-Pinou Baumgürtel geplaatst op de Duitse jeugdkampioenschappen en won hij internationale jeugdcompetities. Als vierjarige werd hij vierde in de finale van de Duitse kampioenschappen. Senaria’s zoon Saint-Etienne OLD (v. St. Schufro) werd als vijfjarige zesde in de finale van de Duitse kampioenschappen.

   

  Ook de vaders Sarkozy en Rosario komen in zijn pedigree voor.

   

  Zijn vierde moeder Sareen is nauw verwant aan de goedgekeurde hengst Jay Destino (v. Danciano) en diens halfbroer van Fürstenball, die in 2021 in Oldenburg werd goedgekeurd.

  Andere goedgekeurde hengsten zoals Fürst Khevenhüller (v. Florestan)/Helen Langehanenberg/GER, Don Corleone (v. Donnerhall)/Marion Henkel/GER, Royal Blend (v. Rotspon), Harlem D (v. Vivaldi), Royal Angel (v. Rohdiamant), Ook Bohemian OLD (v.Bon Coeur) en Don Bedo I en II (v.Donnerhall) stammen uit de Hannoveraanse lijn van Antipathie.

  Uit de volle zus van de Oldenburger Streekkampioen en P.S.I. prijs hoogtepunt, Fashion Prinz OUDCe site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus