netherlands germany france united-kingdom

Governor

 • Stammbuch Kwpn
 • Sex Hengst
 • geboren 2011
 • Farbe Black
 • Stockgröße 170
 • Disziplin Dressage
 • Info
  Deckgebühr 1635
  Sperma frisch
Totilas gribaldy kostolany
Gondola II
lominka Glendale
elsa
orleans jazz cocktail
charmante
fidora ulft
antara
 • Info

  Governor behaalde in de zomer van 2017 een zilveren medaille onder zijn amazone Adelinde Cornelissen tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden. Nadat hij al een fantastisch NK had gelopen en als 4- en 5-jarige altijd vooraan heeft meegelopen tijdens de KWPN hengsten-competitie. Als 3- jarige werd Governor in 2014 al bekroond als reservekampioen van de KWPN hengstenkeuring. Dit jaar werden maar liefst 10 zonen van hem aangewezen voor de tweede bezichtiging. Een ongekend aantal. Deze nakomelingen uit zijn eerste jaargang vallen op door hun moderne dressuurmodellen en sterke bewegingen.

  Deze goede prestaties zijn te danken aan Governor’s uitzonderlijke pedigree. Zijn vader is Totilas, het allerbeste dressuurpaard van zijn generatie, die vele wereldrecords vestigde en een fenomeen was onder het zadel van Edward Gal. Zijn moeder is de bekende merrie Orleans (v. Jazz) de volle zus van Olympiadepaard Parzival (Adelinde Cornelissen) en Fleau de Baian die inmiddels ook zeer succesvol is onder Adelinde Cornelissen op Lichte Tour niveau.

  Orleans (Jazz x Ulft) is elite preferent prestatie, en moeder van TC Athene (v. United), de PAVO-cup winnaar en deelnemer van het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden en op dit moment bijzonder succesvol onder Jeanine Nieuwenhuis bij de young riders. Volle broer Brentano (v.United) werd aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en nam ook deel aan de kampioenskeuring tijdens de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. Haar aangewezen zoon Vancouver (v.Polansky) is in Amerika in de Prix St Georges uitgebracht. De onlangs KWPN gekeurde hengst Jerveaux is ook gefokt uit een volle zus van Orleans.Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren